Romar`s dwergschnauzer  -   zwart

 

 

Pups Jimmy

2021

Jimmy klaar om naar de tentonstelling te gaan.

Op 3 april 2021 zijn er bij ons 4 pups geboren.

3 reuen en 1 teefje

 

van Victorious Star Outstanding Boy en Blackgalaxy Jimmy Choo

Jimmy is Nederlands kampioen en Boy kreeg de kwalificatie uitmuntend op de tentoonstelling.  Beide honden zijn geheel vrij bevonden bij het ECVO oogonderzoek.

helaas was dit de enige foto die ik van Boy kon vinden 

////////////////

3 april 2021

 Op deze dag, of  kan ik beter zeggen nacht werden de 4 pupjes van Jimmy geboren.

3 reuen en 1 teefje. Tussen 2 en 4 uur in de nacht kwamen de pupjes van Jimmy vlot ter wereld. Het eerste pupje bleef rond zijn middel steken en kwam niet meer verder op deze wereld. Gelukkig was het niet al te belastend voor de teef want met wat begeleiding met mijn handen werd hij vlot geboren. Nummer 2 was de teef en binnen een half uurtje was zij ook geboren. Nummer 3 en 4 werden twee minuten na elkaar geboren. Er miste nog 1 nageboorte. Ik ben even met de teef gaan wandelen met de zaklantaarn op haar gericht. Essentieel is dat ik goed kan bekijken wat haar lichaam verlaat. Na haar behoefte te hebben gedaan gingen we vlug terug naar haar pupjes. Een minuut later kwam de laatste nageboorte. Meteen werd duidelijk dat de teef wist dat er geen pups meer zouden volgen. Ze ging bij haar pups liggen slapen. 

 6 april

Het gaat erg goed. De melkproduktie is goed op gang gekomen. De pups drinken goed, groeien goed en moeder en en pups liggen er relexed bij. Wij kunnen alles met haar maar de dwergen die met haar samen leven mogen niet in de buurt van de werpkist komen.  En je ziet zelfs dat dit heel duidelijk is omdat haar grootste vriemdin niet eens die kant op durft te kijken. Een teefje dat haar kinderen met hand en tand verdedigd.

 


 

WWW.DWERGSCHNAUZER.EU  |  trimsalon@ziggo.nl
UA-74093647-1