Romar`s dwergschnauzer  -   zwart

OVER ONS

Wandelen in Zweden met Indy en Marvan

 

Dwergschnauzer fokkers

In 1985 hebben wij onze kennelnaam aangevraagd.  De naam vonden wij door de eerste letters uit de namen van onze kinderen samen te  voegen. Robert en Marjan. 

Wij hebben al honden zolang als wij getrouwd ( 1972 ) zijn. Een duitse herder was waar alles mee begon.  Een lieverd maar wij vonden toch dat de schnauzer beter bij ons paste. Toen zij ouder werd hebben we er een peper en zout dwergschnauzer bij genomen. Al snel volgde de Riesenschnauzer en Middenslagschnauzer. Met beide hebben wij gefokt en geshowd. Maar snel bleek dat de echte liefde van ons bij de riesenschnauzer lag. 30 jaar lang was het onze trouwe metgezel. In 2011 sloeg bij mij (inge) het noodlot toe. Ik kreeg een hersenbloeding. Zeer ernstig, maar het herstel begon al snel. Na de revalidatie periode bleek de Ries toch te sterk voor mij te zijn geworden. En dan moet je een beslissing nemen.  Stoppen met onze hondenhobby was voor ons geen optie. Gelukkig hebben wij in de Dwergschnauzer een waardige opvolger gevonden. Fijne huisgenoten! Inmiddels hebben wij het showen en fokken ook weer opgepakt en genieten wij weer volop van reizen met onze honden. 

  

wandelen in het Zwarte Woud met Mikka en Jimmy

 

Update 2021.

Met het stijgen der jaren moet je soms een andere richting inslaan. Shows bezoeken gaf ons niet zoveel voldoening meer. Hier zijn we inmiddels mee gestopt. Daar wij echter zeker weten dat honden altijd deel zullen uitmaken van ons leven en dat we veel plezier met ze beleven hebben we geen enkele hond weggedaan. Ze horen bij ons en mogen oud bij ons worden. Mede daarom hebben we nog steeds zo nu en dan een nestje.

 

 

 

 

WWW.DWERGSCHNAUZER.EU  |  trimsalon@ziggo.nl
UA-74093647-1